Kostbaarhedenverzekering

Een kostbaarhedenverzekering wordt vaak afgesloten voor kostbaarheden, die buitenshuis worden gebruikt, zoals sieraden, muziekinstrumenten of fotoapparatuur. De kostbaarhedenverzekering biedt dekking tegen nagenoeg alle mogelijke schadeoorzaken, ongeacht waar de kostbaarheden zich bevinden. Op uw inboedelverzekering zijn meestal maar beperkte bedragen verzekerd en daarom kan het voor u van belang daarvoor een speciale verzekering af te sluiten.

Verzekerd bedrag

Het verzekerde bedrag is natuurlijk erg belangrijk. Voor nieuwe spullen kan dat de aankoopprijs zijn, voor oude voorwerpen wordt vaak een recent taxatierapport verlangd.

Premie

De premie voor een kostbaarhedenverzekering is afhankelijk van de waarde en van het soort object. Soms speelt ook de regio waarin u woont een rol. Wanneer uw huis is voorzien van een alarminstallatie kan dit in bepaalde gevallen een premiekorting opleveren.

Wanneer u vragen heeft, neem direct contact met ons op.

Wilt u een kostbaarhedenverzekering met een voordelige premie en met een goede service? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!